Wallpapers Háttérképek Videók Képek
Net-Cafe Ears Lányok Net-Cafe Ears Erotika Net-Cafe Ears Fantasy Net-Cafe Ears
Életrajz
Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe
Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe
Net-Cafe
Net-CafeTudja e, hogy ...


  a vasĂşti közlekedĂ©s hajnalán, 1840-ben EurĂłpa vasĂştvonalainak összhossza már 7679 km volt?

Net-Cafe
Net-CafeAz új sztárfotó
Net-Cafe
Net-Cafe
Charlize Theron
2009-08-04
Net-Cafe
Net-CafeAz új video
Net-Cafe
Net-Cafe
Video
Letöltések száma: 5761
Net-Cafe
Net-CafeA legjobb vicces kép
Net-Cafe
Net-Cafe
Számítógép
Letöltések száma: 18645
Net-Cafe
Net-CafeVicc


  Teletömött 56-os villamos, kĂ©t, egymással szemben lĂ©v? szĂ©k. Az egyiken egy jĂłarcĂş, kedves öreg nĂ©ni kuporog, a másikon egy n? a gyerekĂ©vel az ölĂ©ben. A kissrác himbálja a lábát, Ă©s állandĂłan belerĂşg a nĂ©ni tĂ©rdĂ©be. Az öregasszony egyre hátrĂ©bb hĂşzĂłdik, várja, hogy az anya mikor szĂłl rá a kölyökre. De mivel ez nem törtĂ©nik meg, udvariasan megszĂłlĂ­tja az anyát:
- Elnézést hogy zavarom, de a kisfia folyamatosan rugdossa a lábamat, és ez már az én koromban nem tréfa, eltelál egy csontot, vagy egy eret, akkor az újságosig, meg a patikáig se tudok lemenni. Legyen szíves szóljon rá.
- Mit akar? - reccsen rá az anya -, én nem fogom egy ilyen vénasszony miatt korlátozni a gyerekemet testi szabadságában! Foglalkozzon a saját dolgával, ne az én gyerekemmel!
A villamoson mindenki megdöbbenéssel nézi végig a jelenetet, míg egy tipikus rocker (acélbetétes, tar frizura, fesz?l?s gatya, b?r kabát, fülében üvölt a Tankcsapda) kiveszi a szájából a rágót, és a paraszt n? hajába gyönyör?en beledolgozza, majd lágyan így szól:
- Na, engem se korlátoztak gyerekkoromban!

Net-Cafe
Net-CafeHírek
Madonna lesz a Gap Ăşj arca
2003-08-01
Net-Cafe

Madonna lesz a világhírû amerikai Gap cég új reklámarca.
Hosszú éveken keresztül mûködött együtt a Gap olyan hírességekkel, mint Christina Ricci és Dennis Hopper. De a szakértõk szerint a popdívával kötött szerzõdés lesz a Gap legsikeresebb reklámfogása ...

tovább »


Iglesiasék orosz gyerekeket szeretnének
2003-07-30
Net-Cafe

Enrique Iglesias és Anna Kurnyikova gyerekeket szeretnének, - jelentette ki a popsztár édesapja, Julio Iglesias.
Az idõsebbik Iglesias szerint, a fiáts az orosz teniszezõnõt az Isten is másnak teremtette. "Nagyon örülök, hogy együtt vannak. - nyilatkozta az apa. - Tudom, hogy nagyon boldogok ...

tovább »


Nicole Kidman DiCaprio édesanyját fogja játszani
2003-07-25
Net-Cafe

Mel Gibson játssza majd Leonardo DiCaprio apját a "Nagy Sándor" c. filmben, amely a híres hadvezér, Makedóniai Sándor életérõl szól. Az Oscar-díjas színésznõ, Nicole Kidman pedig Leo édesanyját alakítja annak ...

tovább »

Net-Cafe
Net-CafeÁlhírek
Kevin Meetnick autista

A szakértõk állítása szerint,a híres 36 éves hackernél külsõleg már jelentkeztek eme öröklött pszichikai betegség tünetei. Az autizmus normális vagy más esetekben jó, néha pedig kifejezetten magas intellektussal rendelkezõ embereknél jelentkezik. A betegség minden esetben genetikai eredetû. Diagnosztizálni pedig több tünet alapján lehet: az emberekkel való kapcsolatteremtés normális módjára való képtelenség, utalások megértésének hiánya, furcsa, egy helyre összpontosított tekintet, a beszélgetõpartnerre szegezõdõ figyelemre való képtelenség, ügyetlen mozgás, szokatlan mimika. Meetnick maga is úgy vélte, hogy ebben a betegségben szenved, fõleg azután, hogy 1995-ben elfogta az FBI. Elmondása szerint ugyanis, a letartóztatása után õ talállkozott egy angol hackerrel, aki elmondta neki a betegsége tüneteit és az Asperger-szindróma megjelenési formáit: képtelenség másokkal való kapcsolatra, ugyanakkor kifejezetten jó képesség a számokkal való módszeres munkára, illetve egy problémára való, hosszú ideig tartó koncentrálásra. Meetnick ezután magára vonatkoztatta ezeket a szimptómákat, és rájött, hogy nemcsak õ, de sok más hacker is ebben a betegségben szenved. Bár jelenleg nem folynak kutatások ezzel kapcsolatban az USA-ban, de teljességgel lehetséges, hogy ezután tömeges méretekben fogják vizsgálni a hackerek pszichológiai tulajdonságait.

Net-Cafe
Net-Cafe
Frissítés
Net-Cafe
 2009-08-04:  Sztárok
 Charlize Theron 27 
 2009-08-04:  Scan
 Szép lányok 20 
 2009-08-04:  Képek
 Minden más 12 
 2009-08-04:  Háttér
 KözlekedĂ©s 16 
 2009-08-04:  Art
 Joe Jusko 14 
 2009-08-04:  Sztárok
 Miranda Kerr 38 
 2009-08-04:  Sztárok
 Paris and Nicky Hilton 22 
 2009-08-04:  Sztárok
 Jessica Alba 24 
 2009-08-04:  Sztárok
 Jennifer Lopez 31 
 2009-08-04:  Art
 Gen Jun Miya 14 
Net-Cafe
Net-Cafe
Levelezőlista
Email:
Net-Cafe
Szavazás
Kit szeretne még látni a weboldalunkon?
Olivia Wilde
Bar Refaeli
AnnaLynne McCord
Emma Watson
Leighton Meester
Katy Perry
Mila Kunis
Net-Cafe
Linkünk hozzáadása az oldalához
Net-Cafe Válasszon linket és szerezzen HTML-kódot
Net-Cafe
Net-Cafe
Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe

Copyright ©2001-2018 theNET Kft. Minden jog fenntartva.

Net-Cafe