Wallpapers Háttérképek Videók Képek
Net-Cafe Ears Lányok Net-Cafe Ears Erotika Net-Cafe Ears Fantasy Net-Cafe Ears
Életrajz
Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe
Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe
Net-Cafe
Net-CafeTudja e, hogy ...


  A szarvas az agancsait egyszerre veti le. Amennyiben azonban ivartalanĂ­tották a szarvast, akkor soha nem veti le az agancsait.

Net-Cafe
Net-CafeAz új art kép
Net-Cafe
Net-Cafe
Gen Jun Miya
2009-08-04
Net-Cafe
Net-CafeAz új háttér
Net-Cafe
Net-CafeA legjobb scan
Net-Cafe
Net-Cafe
Minden más
Letöltések száma: 53155
Net-Cafe
Net-CafeVicc


  NĂ©hány hĂłnappal ezelõtt a CIA-nál ĂĽresedĂ©s volt egy merĂ©nylõi állásra. Igen nehĂ©z egy ilyen beosztásra megfelelõ embert találni, Ă©s a jelentkezõknek jĂł nĂ©hány teszten Ă©s ellenõrzĂ©sen kell átesni, mielõtt egyáltalán szĂłba kerĂĽlhetnek, mint jelöltek. Miután nĂ©hány jelentkezõt leellenõriztek, gyakorlatoztattak Ă©s leteszteltek, kĂ©t fĂ©rfira Ă©s egy nõre szĂ»kĂ­tettĂ©k le a jelentkezõk körĂ©t, de csak egy emberre volt szĂĽksĂ©gĂĽk. ElĂ©rkezett az utolsĂł prĂłbatĂ©tel napja, ahol vĂ©gre kiderĂĽl majd, ki kapja meg a titkos állást. A CIA emberei, akik a tesztet vezettĂ©k, egy hatalmas fĂ©majtĂłhoz vezettĂ©k az egyik fĂ©rfit, Ă©s adtak neki egy pisztolyt.
- Tudnunk kell, hogy követi az utasításokat, függetlenül a körülményektõl - magyarazták. - Ebben a szobában ott ül egy széken a felesége. Fogja ezt a fegyvert, és ölje meg!
A férfi döbbenten nézett rájuk:
- Ezt nem mondhatják komolyan! Soha nem tudnám lelõni a feleségem!
- Nos - mondta a CIA egyik embere -, maga egyértelmûen nem a megfelelõ ember erre a munkára. Így aztán odaviszik a másik férfit az ajtóhoz, és odanyújtják neki a fegyvert.
- Tudnunk kell, hogy függetlenül a körülményektõl követi az utasításainkat - magyarázták a második embernek. - Odabent ott ül egy széken a felesége. Fogja ezt a pisztolyt, és ölje meg!
A második férfi kissé megdöbbent ezek hallatán, de azért magához vette a fegyvert, és bement a szobába. Teljes csend volt úgy 5 percig, majd kinyílt az ajtó.
- Megpróbáltam, de egyszerûen nem tudtam meghúzni a ravaszt és lelõni a feleségem. Azt hiszem nem én vagyok a maguk embere.
- Valóban nem - felelt a CIA egyik embere. - Maga nem alkalmas erre az állásra. Vigye csak haza a feleségét. Most már csak a nõ volt hátra. Õt is odavezetik a nagy fémajtóhoz, és odanyújtják neki a pisztolyt.
- Biztosan tudnunk kell, hogy függetlenül a körülményektõl, követni fogja az utasításainkat. Ez az utolsó teszt. Odabent ott ül egy széken a férje. Fogja ezt a fegyvert, és ölje meg.
A nõ elvette a fegyvert, és benyitott a szobába. Amint becsukódott az ajtó, a CIA emberei vad fegyverropogást hallottak. Összesen 13 lövést. Aztán elszabadult a pokol a szobában. Sikoltozást, verekedést hallottak és dörömbölõ hangokat a falakon. Ez jónéhány percig ment így, aztán hirtelen csend lett. Az ajtó lassan kinyílt, és ott állt elõttük a nõ. Letörölte az izzadságot a homlokáról, és így szólt:
- Hé fiúk, nem mondták, hogy a pisztolyban vaktöltények vannak! A székkel kellett agyonvernem az átkozottat!


Net-Cafe
Net-CafeHírek
Madonna lesz a Gap Ăşj arca
2003-08-01
Net-Cafe

Madonna lesz a világhírû amerikai Gap cég új reklámarca.
Hosszú éveken keresztül mûködött együtt a Gap olyan hírességekkel, mint Christina Ricci és Dennis Hopper. De a szakértõk szerint a popdívával kötött szerzõdés lesz a Gap legsikeresebb reklámfogása ...

tovább »


Iglesiasék orosz gyerekeket szeretnének
2003-07-30
Net-Cafe

Enrique Iglesias és Anna Kurnyikova gyerekeket szeretnének, - jelentette ki a popsztár édesapja, Julio Iglesias.
Az idõsebbik Iglesias szerint, a fiáts az orosz teniszezõnõt az Isten is másnak teremtette. "Nagyon örülök, hogy együtt vannak. - nyilatkozta az apa. - Tudom, hogy nagyon boldogok ...

tovább »


Nicole Kidman DiCaprio édesanyját fogja játszani
2003-07-25
Net-Cafe

Mel Gibson játssza majd Leonardo DiCaprio apját a "Nagy Sándor" c. filmben, amely a híres hadvezér, Makedóniai Sándor életérõl szól. Az Oscar-díjas színésznõ, Nicole Kidman pedig Leo édesanyját alakítja annak ...

tovább »

Net-Cafe
Net-CafeÁlhírek
Tony Blair-t zavarják a szarvak.

Súlyosan károsult Tony Blair, angol miniszterelnök hírneve. A World News Report, híres angol magazin közzé tett az elnökrõl egy fotót, aminek a háttere szarvvakkal volt illusztrálva, egyértelmû jeleként annak, hogy Blair egy felszarvazott férj. A brit parlament számára ez volt az utolsó csepp a pohárban. Az elõzõ hónapban rendszeresen jelentek meg a médiában a feleséget hûtlenségen tettenért anyagok. Blair asszony nyíltan csalta a férjét, nem is igyekezett titkolni házasságtörõ kalandjait. A polgárok fel vannak háborodva: hogy lehet egy ország sorsát olyan emberre bízni, aki még saját otthonában sem tud rendet tenni. Blair nem reagál az újságcikkekre és ezért a befolyásos kollegák állandó nyomása alatt van. Ha a miniszterelnök rövid idõn belül nem veszi kézbe a család-politikát, akkor valószínû elbúcsuzhat a nagy politikától is.

Net-Cafe
Net-Cafe
Frissítés
Net-Cafe
 2009-08-04:  Sztárok
 Charlize Theron 27 
 2009-08-04:  Scan
 Szép lányok 20 
 2009-08-04:  Képek
 Minden más 12 
 2009-08-04:  Háttér
 KözlekedĂ©s 16 
 2009-08-04:  Art
 Joe Jusko 14 
 2009-08-04:  Sztárok
 Miranda Kerr 38 
 2009-08-04:  Sztárok
 Paris and Nicky Hilton 22 
 2009-08-04:  Sztárok
 Jessica Alba 24 
 2009-08-04:  Sztárok
 Jennifer Lopez 31 
 2009-08-04:  Art
 Gen Jun Miya 14 
Net-Cafe
Net-Cafe
Levelezőlista
Email:
Net-Cafe
Szavazás
Kit szeretne még látni a weboldalunkon?
Olivia Wilde
Bar Refaeli
AnnaLynne McCord
Emma Watson
Leighton Meester
Katy Perry
Mila Kunis
Net-Cafe
Linkünk hozzáadása az oldalához
Net-Cafe Válasszon linket és szerezzen HTML-kódot
Net-Cafe
Net-Cafe
Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe

Copyright ©2001-2018 theNET Kft. Minden jog fenntartva.

Net-Cafe