Wallpapers Háttérképek Videók Képek
Net-Cafe Ears Lányok Net-Cafe Ears Erotika Net-Cafe Ears Fantasy Net-Cafe Ears
Életrajz
Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe
Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe
Net-Cafe
Net-CafeTudja e, hogy ...


  egy melltartĂł ötven alkotĂłrĂ©szbõl áll?

Net-Cafe
Net-CafeAz új democsene
Net-Cafe
Net-Cafe
Minden más
2009-07-03
Net-Cafe
Net-CafeAz új vicces kép
Net-Cafe
Net-Cafe
Minden más
2009-08-04
Net-Cafe
Net-CafeA legjobb scan
Net-Cafe
Net-Cafe
Minden más
Letöltések száma: 53155
Net-Cafe
Net-CafeVicc


  Jancsi Ă©s Juliska már nagyon egymásra vannak gerjedve Ă©s szeretnĂ©k nyĂ©lbe ĂĽtni a dolgot.
Azt mondja Juliska:
-Gyere fel hozzám éjszaka én alszom az ablaknál bemászol és el intézzük a dolgot, csak arra vigyázz, hogy az anyám és a nagy anyám is a szobában alszik úgy hogy csendbe kell csinálni!
El jön az este és Jancsi fel is mászik az ablakhoz és jól meg baszta Juliskát. Mikor befejezte egy hang megszólal a sötétben:
-Édes fiam, ha nem csinálod velem is azt amit a lányommal akkor szólok a fiamnak meg az apjának és jól elvernek!
Mit lehet tenni a drága mamát is elintézi, de alig hogy befejezte egy rekedtes hang szólal meg:
-Édes fiam, ha nem csinálod velem is azt amit a lányommal és az unokámmal akkor szólok a fiamnak meg az unokámnak és jól elvernek!
Hát nincs mit tenni az öregasszonyt is meg húzza. Mire befejezi már nagyon kell pisálnia, nem tudja mit csináljon, mert nem fog a budihoz el érni. Erre azt mondja Juliska:
-Menny le az ablak alatt van a köszörü és a kõ alatt van a vizes edény intézd abba az apám is ezt csinálja, ha nagyon kell!
Le is mászik, de olyan lendületesen nyomja, hogy elkezdi a köszörûkövet forgatni.
Ezalatt Juliska testvére rohan az apjához halálra rémülve:
-Édesapám, édesapám meneküljünk, a Jancsi megbaszta édesanyámat a testvéremet meg nagyanyámat és most ránk feni a faszát!

Net-Cafe
Net-CafeHírek
Madonna lesz a Gap Ăşj arca
2003-08-01
Net-Cafe

Madonna lesz a világhírû amerikai Gap cég új reklámarca.
Hosszú éveken keresztül mûködött együtt a Gap olyan hírességekkel, mint Christina Ricci és Dennis Hopper. De a szakértõk szerint a popdívával kötött szerzõdés lesz a Gap legsikeresebb reklámfogása ...

tovább »


Iglesiasék orosz gyerekeket szeretnének
2003-07-30
Net-Cafe

Enrique Iglesias és Anna Kurnyikova gyerekeket szeretnének, - jelentette ki a popsztár édesapja, Julio Iglesias.
Az idõsebbik Iglesias szerint, a fiáts az orosz teniszezõnõt az Isten is másnak teremtette. "Nagyon örülök, hogy együtt vannak. - nyilatkozta az apa. - Tudom, hogy nagyon boldogok ...

tovább »


Nicole Kidman DiCaprio édesanyját fogja játszani
2003-07-25
Net-Cafe

Mel Gibson játssza majd Leonardo DiCaprio apját a "Nagy Sándor" c. filmben, amely a híres hadvezér, Makedóniai Sándor életérõl szól. Az Oscar-díjas színésznõ, Nicole Kidman pedig Leo édesanyját alakítja annak ...

tovább »

Net-Cafe
Net-CafeÁlhírek
George Clooney saját tv-showt készít

Miután visszautasĂ­totta a "VĂ©szhelyzet" c. sorozatban valĂł Ăşjabb szereplĂ©st, a hĂ­res szĂ­nĂ©sz-rendezõ George Clooney saját projektjĂ©vel kezdett foglalkozni. "Ismerd meg önmagadat!" a cĂ­me annak az Ăşj tv-show-nak, amelynek a premierjĂ©t több milliĂł amerikai tv-nĂ©zõ láthatta pĂ©nteken. "Mindig valami Ăşjjal, frissel, eredetivel szeretnĂ©k elõrukkolni" – válaszolta George a tudĂłsĂ­tĂłnk kĂ©rdĂ©sĂ©re az Ăşj munkájával kapcsolatban, - "Ă•szintĂ©n szĂłlva, elegem lett a "VĂ©szhelyzet"-bõl, egyhangĂşsága, a dinamizmus hiánya, az elõre megjĂłsolhatĂł törtĂ©netek miatt. Meg kĂĽlönben is, mindenki tudja, hogy nem vagyok orvos, Ă©s nem játszhatok orvost. Az ismerõseim állandĂłan viccelõdnek rajtam, orvosi anekdotákat mesĂ©lnek. Teljesen máskĂ©nt nĂ©zek a világra, s szeretnĂ©m, ha ezt megtudná az egĂ©sz világ." Georghe Clooney tv-show-ja teljes mĂ©rtĂ©kben kĂĽlönbözik az eddig láthatĂł tv-show-ktĂłl. DöntsĂ©k el Ă–nök: a mĂ»sort egy átlagember vezeti, akinek csak 3 perc felkĂ©szĂĽlĂ©si ideje van, amĂ­g kikĂ©szĂ­tik a sminkesek. VendĂ©g is bárki lehet – az operatõrtõl az elnökig (az elsõ adásban a vendĂ©g maga a szerzõ volt). A teremben ĂĽlõ nĂ©zõket Ăşgy tájĂ©koztatják, hogy egy hangszigetelt tĂĽkörfal mögött vannak (õk látják Ă©s hallják a mĂ»sorvezetõt Ă©s a vendĂ©get, de õk viszont a nĂ©zõket – nem), pedig valĂłjában teljesen láthatĂłak, sõt rejtett kamerával veszik fel õket. TulajdonkĂ©ppen, a fõ esemĂ©nyek a nĂ©zõtĂ©rben zajlanak, ugyanis a közönsĂ©g teljesen szabadon tárgyalja meg a törtĂ©nteket, azt mond, amit gondol, Ăşgymond „az ember háta mögött". KĂ©sõbb, az adás összevágásakor, nĂ©ha e beszĂ©lgetĂ©sek közĂ© kisebb rĂ©szleteket helyeznek a mĂ»sorvezetõ Ă©s a vendĂ©g közt folytatott párbeszĂ©dbõl, de ezt csak nagyon ritkán teszik, mivel teljesen Ă©rtelmetlen, Ă©s felesleges is. "Ez a valĂłdi esemĂ©ny!" – nyilatkozta izgatottan George, - "FenekestĂĽl felforgattuk a tv-show elvĂ©t. A közönsĂ©g, aki eddig csak passzĂ­van ĂĽldögĂ©lt Ă©s az utasĂ­tás szerint tapsolt, most a show fõszereplõjĂ©vĂ© válik, a mĂ»sorvezetõ Ă©s a vendĂ©g pedig háttĂ©rbe szorul. Nagyon sok Ăşjat, rosszat Ă©s jĂłt tudtam meg magamrĂłl. De nem ez a lĂ©nyeg, hiszen a nĂ©zettsĂ©gĂĽnk a csĂşcson van! Rossz belegondolni abba, hogy kĂ©t egĂ©sz Ă©vet vesztegettem el az Ă©letembõl ebben az idiĂłta "VĂ©szhelyzet"-ben..."

Net-Cafe
Net-Cafe
Frissítés
Net-Cafe
 2009-08-04:  Sztárok
 Charlize Theron 27 
 2009-08-04:  Scan
 Szép lányok 20 
 2009-08-04:  Képek
 Minden más 12 
 2009-08-04:  Háttér
 KözlekedĂ©s 16 
 2009-08-04:  Art
 Joe Jusko 14 
 2009-08-04:  Sztárok
 Miranda Kerr 38 
 2009-08-04:  Sztárok
 Paris and Nicky Hilton 22 
 2009-08-04:  Sztárok
 Jessica Alba 24 
 2009-08-04:  Sztárok
 Jennifer Lopez 31 
 2009-08-04:  Art
 Gen Jun Miya 14 
Net-Cafe
Net-Cafe
Levelezőlista
Email:
Net-Cafe
Szavazás
Kit szeretne még látni a weboldalunkon?
Olivia Wilde
Bar Refaeli
AnnaLynne McCord
Emma Watson
Leighton Meester
Katy Perry
Mila Kunis
Net-Cafe
Linkünk hozzáadása az oldalához
Net-Cafe Válasszon linket és szerezzen HTML-kódot
Net-Cafe
Net-Cafe
Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe

Copyright ©2001-2018 theNET Kft. Minden jog fenntartva.

Net-Cafe