Wallpapers Háttérképek Videók Képek
Net-Cafe Ears Lányok Net-Cafe Ears Erotika Net-Cafe Ears Fantasy Net-Cafe Ears
Életrajz
Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe
Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe
Net-Cafe
Net-CafeReklám
Net-Cafe
Net-CafeHírek (Összes hír)

Harrison Ford nem kért dublõrt

A hollywoodi sztár az új thriller, a "Murder in Hollywood" forgatásán nem kért maga helyett kaszkadõröket és a kollégáinak sem engedélyezte.
Az amerikai színész, Isajah Washington elmondta, hogy magának kellett elvégeznie a veszélyes jeleneteket, dublõrök nélkül, mivel Harrison Ford így rendelkezett. "Engem is arra kényszerített, hogy magam végezzem el a trükkök nagy részét, mivel Ford is maga végzi õket, - nyilatkozta Washington. - Nem volt más választásom, hiszen nem tûnhettem nyimnyám legénynek. Bár mondtam neki, hogy nagyon veszélyes és bele is pusztulhatunk. Erre õ azt felelte: "Hát akkor találkozunk a mennyben".
Mellesleg Washington félelmei nem voltak alaptalanok. Épp egy héttel ezelõtt Harrison Ford csak a csodával határos módon maradt sértetlen, amikor az óriási sebességgel hajtó autója falba rohant. Az autóban Ford filmbéli partnere, Josh Hartnett is bent tartózkodott.
A színészek a film egyik kulcsjelenetét vették fel, amikor két los angelesi gyilkossági nyomozó egy gyilkos drogbárót üldöz. A trükkmesterek figyelmeztették Fordot és Hartnettet, hogy a nagy sebességgel haladó autós jelenet nagyon nehéz és azt javasolták nekik, hogy két profi kaszkadõrrel vegyék fel. De Harrison Ford korábban kijelentette, hogy minden trükköt maga akar elvégezni, így aztán Hartnett kénytelen volt követni a példáját.
Egy szemtanú szerint, a kormány mögött ülõ Ford elvesztette az uralmát az autó fölött a legkritikusabb pillanatban. Ahelyett, hogy az utcára kormányozta volna, az autó a falnak ütközött a forgatócsoport szeme láttára. Mindenki megkövült a rémülettõl, majd a kocsihoz rohant, és kiszabadították a beszorult színészeket. Szerencsére nemcsak, hogy életben maradtak, de viszonylag kis sérülésekkel megúszták. Volt fejsérülésük, izomlazulásuk, több folt a testükön, de jóval súlyosabb sérülésekkel is végzõdhetett volna a dolog.
A 60 éves Harrison Ford már megrengette Hollywoodot azzal a meggyõzõdésével, hogy egy színésznek még a legbonyolultabb és legveszélyesebb trükköket is magának kell elvégeznie. Ford mindenfajta fegyverbõl tud lõni és minden típusú jármûvet vezet, sõt pilótaengedélye is van.

Net-Cafe  [2003-02-23]

Net-Cafe
Net-CafeÁlhírek archívuma

 << Június 2018  
H K S C P S V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe

Copyright ©2001-2018 theNET Kft. Minden jog fenntartva.

Net-Cafe